Försäljningsvillkor

Våra allmänna försäljningsvillkor och prislista gäller vid köptillfället. Vi tillämpar svensk konsumentlagstiftning för distansförsäljning.

Svensk alkohollag kräver att du måste vara 20 år gammal för att få köpa på vår hemsida.

Priser och betalning

Priserna är angivna i svenska kronor och inkluderar svenska alkoholskatter och svensk moms.

Leverans

Vi levererar vinerna i kartonger som speciellt utvecklats för transport av vin inom Europa. Kartongerna finns för 12 eller 18 flaskor. Fraktkostnaderna per kartong är 175 kronor.

Fraktkostnaderna innehåller försäkring mot bräckage, brand och stöld. Leverans sker som regel 2 arbetsdagar efter order. Leveranserna sker genom DHL.

Felaktig leverans, fel antal, bräckage

Kontakta oss omgående så tar vi hand om saken. Kontakta oss här.

Ångerrätt och Returrätt

Vi tillämpar den svenska lagstiftningen vad gäller konsumentskydd vid distansavtal. Det innebär bland annat att den förlängda svenska ångerrättstiden om 14 arbetsdagar från det att du mottagit varan gäller. Trots alla omsorger kan det inträffa att ett vin inte smakar dig eller att det inte är bra. Kontakta oss i sådant fall under Kontakta oss här så hjälper vi dig med antingen utbyte eller ersättning.

Personuppgifter

Vi är som vinodlare ett familjeföretag som ser som sin viktigaste uppgift att tillfredsställa dina önskemål när det gäller viner av hög kvalitet.

För också se till att logistiken fungerar behöver även vi använda oss av moderna hjälpmedel. När du beställer ditt vin hos lagrar vi därför endast de personuppgifter som är nödvändiga för att leverera din order.